Servicii B2B

Compania noastră acceptă modelul de servicii B2B, oferind servicii clienților corporativi. Promitem să oferim clienților prețuri mai favorabile decât cele listate pe site-ul web.

Afacerea noastră B2B implică o varietate de produse și servicii, inclusiv, dar fără a se limita la, produse pentru maternitate și pentru bebeluși, jucării. Produsele și serviciile noastre sunt furnizate de către furnizori selectați cu grijă pentru a asigura calitatea și fiabilitatea ridicată.

Dacă sunteți interesat de serviciile noastre B2B, ne puteți contacta prin e-mail (service@babyapu.com). Vă rugăm să ne furnizați numele companiei, tipul de afacere și produsele sau serviciile în care sunteți interesat. Vom răspunde la e-mailul dumneavoastră în termen de 48 de ore și vă vom oferi informații detaliate despre produse și servicii, precum și prețuri mai favorabile decât cele listate pe site-ul web.

Pentru a facilita comunicarea, puteți lăsa numărul dvs. de telefon sau alte informații de contact în e-mail. Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă oferi cea mai bună experiență de serviciu B2B.